ORGANISEER een vertoning

Alle films uit deze reeks kunnen publiekelijk vertoond worden. Hiervoor dient de film van je keuze, minimaal 2 weken voor de vertoning plaats vindt, geboekt te worden bij de distributeur Dalton Distribution.
Dalton bezorgt u een vertoningskopie en eventueel beschikbaar promomateriaal. Voor publieke vertoningen dient ook steeds een financiële regeling getrofffen te worden met de distributeur.

Contact:
Tel 016/679240
Mail info(at)daltondistribution(dot)be
Website www.daltondistribution.be

Scholen/klassen kunnen op 2 manieren aan de slag met deze films.

Optie 1:  je kan een schoolvertoning boeken (doorgaans in Cinema ZED, occasioneel in andere zalen) en met de leerlingen naar de bioscoop komen.
Contacteer Fonk vzw:
Tel 016/679247 
Mail evelien(at)fonk(dot)be

Optie 2: je kan een vertoning organiseren binnen de schoolmuren (doorgaans van dvd). In dat geval dien je een aanvraag in te dienen via Dalton Distribution.

Contact:
Tel 016/679240
Mail info(at)daltondistribution(dot)be
Website www.daltondistribution.be

Voor 4 van de 5 films realiseerde Erfgoedcel Leuven lesmappen, die leerkrachten en scholen helpen bij het verwerken of nabespreken van de films in de klas.
Contact:
Mail erfgoedcel@leuven.be
Tel 016/272289

Je kan met je vereniging, bedrijf of organisatie ook steeds een privé-vertoning aanvragen in Cinema ZED en zo in optimale omstandigheden van de film genieten. ZED beschikt over 3 zalen: 147, 96 en 68 plaatsen. De financiële voorwaarden (tarief voor zaalhuur en filmhuur) zijn te bespreken met Cinema ZED

Contacteer Cinema ZED:
Tel 016/679247 
Mail evelien(at)fonk(dot)be